تفاوت مودم سیمکارت خور با مودم adsl
در این مقاله تخصصی به بررسی تفاوت مودم همراه جیبی با مودم های adsl می پردازیم با ما همراه باشید:
تفاوت بین یک مودم سیم کارت خور با روتر معمولی و ADSL روتر:
با استفاده از مودمهای سیم کارت خور میتوانید دستگاههای منزل یا محل کار خود را
به اینترنت وصل کنید. پس از انتخاب روش دسترسی به اینترنت از میان سه گزینه
«اینترنت 4G ثابت»، «اینترنت نسل 4» و «وایمکس»، از میان فهرست زیر، مودم
مورد نظر خود را انتخاب کرده و از اینترنت پرسرعت ایرانسل لذت ببرید!
همانگونه که از نام روترهای بی سیم تسهیل سیم اتصال به شبکه رایگان بین روتر، PC، قرص ها، تلفن های هوشمند، کنسول های بازی. به طور معمول تمام گوشی های هوشمند، تبلت و لپ تاپ دارند آداپتورهای بی سیم داخلی، اما در کامپیوترهای رومیزی شما باید به اضافه کردن کارت های شبکه بی سیم به طور جداگانه.
اگر شما می خواهید به استفاده از لپ تاپ، گوشی های هوشمند و تبلت در شبکه خانگی شما، چاره ای جز یک روتر بی سیم. یک نکته قابل توجه این است که امروزه تفاوت قیمت روتر فای عمومی و یک روتر معمولی حاشیه ای است. از این رو بهتر است آن را برای روتر فای رفتن با توجه به الزامات آینده نیز. در هند شما مودم ADSL عمومی روتر تقدیر برای از RS 1500 / A قیمت شروع می شود:
سرعت مودم
یکی از خوانندگان من پرسید doubt- عمومی "ISP من می دهد حداکثر 8 مگابیت در ثانیه، پس چرا باید برای یک روتر می دهد که سرعت 300 مگابیت در ثانیه می رود." این سرعت 150 مگابیت در ثانیه، 300 مگابیت در ثانیه برجسته توسط مارک های روتر بی سیم چیست؟ این سرعت هیچ ربطی به با سرعت اینترنت خود را. این رقم سرعت برجسته در یک روتر است که سرعت انتقال داده ها از شبکه داخلی خود را، به این معنی است که سرعت انتقال داده ها بین کامپیوتر شما و روتر و یا کامپیوتر به کامپیوتر از طریق روتر. اگر شما با استفاده از چند رایانه های شخصی و یا دستگاه های شبکه بی سیم خود را، پس از آن تنها یک روتر ارائه می دهد که پهنای باند بالاتر در نظر بگیرند.
تکنولوژی
ما
می توانیم چندین اصطلاحات فنی در ارتباط با روترهای بی سیم را ببینید،
بسیاری از آنها به راحتی قابل هضم برای یک کاربر معمول نیست. برخی مجموعه ای از قوانین و استانداردهای برای راه اندازی یک شبکه بی سیم در 2.4، 3.5 و 5 گیگا هرتز باند فرکانس.
این استانداردها حفظ و توسط IEEE و همه محصولات فای کنترل باید با استانداردهای منطبق هستند. بیش
از یک دوره از زمان استانداردهای IEEE 802.11 به عنوان مطمئن شوید برای
اتصال بی سیم اصلاح شده است و با نسخه های جدید بهبود یافته است. های 802.11a، 802.11b را، 802.11g و 802.11n را نسخه به این اشاره دارد.
802/11: در عمل در 5 باند گیگاهرتز با نرخ داده 54Mbps است. مزیت اصلی این اصلاحیه وقفه کمتر در باند 5 گیگاهرتز است. نقطه ضعف اصلی وسیعی ضعیف به علت جذب شده توسط موانع در فرکانس بالا است.
802.11b را در عمل در باند 2.4GHz با سرعت انتقال داده حداکثر 11 مگابیت در ثانیه.
802.11 گرم جانشین اصلاح 802.11b را با نرخ انتقال داده ها افزایش 54 مگابیت در ثانیه است. این تکنولوژی به طور کامل به عقب سازگار با دستگاه های 802.11b را است.
802.11 N اصلاح بهبود 802.11g را که ارائه سرعت انتقال داده ها از 54 مگابیت در ثانیه تا 600 مگابیت در ثانیه است. "N" روترهای بی سیم مارک این فناوری است. شما ممکن است با N150 N300 شعار و آمد در سراسر مدل فای.
مودم جیبی یا مودم رومیزی ای دی ال اس ال کدام یک بهتر است؟ بدیهی است که اصلاح شدن بهترین است. چهار نوع اساسی از روترهای بی سیم وجود دارد. گروه "G" روتر تنها نوع، تنها گروه "N" روتر، دو بانده تک رادیویی "N" روتر و دو بانده رادیو دوقلو "N" روتر. روتر 802.11n را باند دوگانه می تواند در 5 گیگاهرتز و یا 2.4 گیگاهرتز باند کار در.
مودم جیبی سیم کارت خور بخریم یا نخریم؟ (3G Modem + Wi-Fi):
میدانم خندهدار است اما من همچنان (حتی در سال 2014) با موضوع «همراه داشتن یک اینترنت درست و حسابی در همه جا» درگیر هستم! حدود یک و نیم سال پیش (زمانی که رایتل هنوز به طور جدی کار خود را آغاز نکرده بود) مطلب «میخواهم اینترنت سیار داشته باشم، کدام را انتخاب کنم؟ وایمکس ایرانسل یا مبیننت یا مودم سیمکارتی؟» را نوشتم. اوضاع کمی نسبت به آن زمان فرق کرده است. مبیننت و رایتل گستره کار خود را توسعه دادهاند.این روزها که در چندین دانشگاه مختلف رفت و آمد دارم و از طرفی مدیران شبکههای دانشگاهها اکثراً آنقدر ناشی هستند که انسان ترجیح میدهد به آنها رو نیاندازد که یک اتصال به آن اینترنت ضایع به او بدهند آن هم اتصالی که ممکن است در خیلی از کلاسها آنتن ندهد و تدریس تو را به هم بزند یا باید هر دو دقیقه یک بار نام کاربری و پسورد را در میکروتیک وارد کنی که ثابت کنی مدرس هستی و بعد هم بگوید که چون شما روی گوشی لاگین کردهاید، روی تبلت یا لپتاپ امکان لاگین کردن ندارید!!، اینهاهمه باعث شده بیش از هر زمان دیگری نیاز به یک اینترنت خوب با سرعت بالا و دائم الحال داشته باشم که وابسته به شبکههای دانشگاه نباشد. (من باید در کلاس دائم در اینترنت جستجو کنم یا سایتهای مختلف را به دانشجو نشان دهم یا تکالیف دانشجوها را در نمرا ثبت کنم یا به صورت آنلاین حضور و غیاب کنم...)
برای خواندن ادامه مطلب این مقاله به ادامه متن بروید لطفا....
برای داشتن یک اینترنت همراه، در شرایط فعلی دو گزینه پیش رو داشتم:
- مودم جیبی مبیننت:
مزایا: ۱- سرعت بالاتر. ۲- قیمت شارژ مناسبتر.
معایب: ۱- مودم آن
سنگین است و بعید است بتوانید وجود آنرا در جیبتان تحمل کنید. ۲- در خیلی
جاها مثل خانه ما، مودم بزرگ آن جواب نمیدهد چه برسد به جیبی آن!!
- مودم جیبی GPRS با قابلیت Wi-Fi با سیمکارت رایتل:
مزایا: ۱- حجم و وزن کمتر. ۲- در عین حال طول عمر باطری بیشتر. ۳- آنتندهی بهتر نسبت به مبیننت
معایب: ۱- هزینه بالاتر شارژ ۲- شاید کمی سرعت کمتر (البته چندان جای نگرانی نیست)
* مبیننت جدیداً یک نوع مودم جیبی که سیمکارت نیز میخورد ارائه کرده است که اگر جایی مبیننت آنتن نداد، مثلاً از سیمکارت رایتل استفاده کنید. که البته این قضیه کمی خندهدار است! کلی پول بیشتر بابت مودم بدهید، کلی حجم بیشتر را حمل کنید، کلی پول شارژ مبیننت هم بدهید، بعد پول یک سیمکارت و شارژ رایتل هم بدهید که اگر مبیننت آنتن نداد از آن استفاده کنید!! خوب، یک دفعه همان مودم GPRS میگیریم که خیالمان راحت باشد که وزن کمتری دارد و بیشتر هم آنتن میدهد.
به هر حال، با مقایسه این شرایط، نهایتاً به این نتیجه رسیدم که یک مودم جیبی که امکان Wi-Fi داشته باشد و بتوانم آیفون، آی.پد و لپتاپ را به راحتی به آن متصل کنم بهتر از مبیننت است.
اهمیت این باند فرکانس و کانال های بی سیم چیست؟ چند
دیگر تجهیزات نیز با استفاده از همان باند مانند اجاقهای مایکروویو، تلفن
بی سیم و غیره به طور معمول نسبتا 5 باند گیگاهرتز کمتر شلوغ و نوع بسیار
محدودی از دستگاه های در حال اجرا در این گروه رو دخالت حداقل خواهد بود.
اگر چند دستگاه برای اتصال و استفاده از به طور همزمان مانند تلفن های هوشمند، لپ تاپ، تبلت، کنسول های بازی و غیره، آن است که همیشه خوب برای یک استاندارد 802.11n و یا "N" نوع روتر است. یک سری روتر N150 به معنای استفاده از تکنولوژی 802.11n و نرخ انتقال اطلاعات حداکثر 150 مگابیت در ثانیه دوباره به یاد داشته باشید این 150 مگابیت در ثانیه شکل هیچ ربطی به با پهنای باند ISP است.
اجازه دهید آن را تنها گروه یا باند دوگانه، همیشه برای یک نوع استاندارد 802.11n روتر چرا که این روتر به عقب سازگار با دستگاه هایی که هنوز هم استفاده از استانداردهای WiFi و قدیمی هستند. اگر شما به از ابتدا شروع نیست، بهتر است به بررسی سازگاری فن آوری از کارت های داده های بی سیم با روتر. اگر آداپتور فای از کامپیوتر / لپ تاپ خود را بر روی استاندارد بی سیم N نه بر اساس، شما سود مطلوب که استاندارد نیست.
اگر به دنبال خرید مودم جیبی هستید ؟
اگر می خواهید با کمترین قیمت بهترین مودم جیبی را خریداری کنید
در فروشگاه تک مودم ، ما مودم های قدرتمند جیبی را برایتان عرضه می کنیم